Het juiste stemmenbureau voor je voice over 

Wanneer je een reclame maakt wil je graag dat zoveel mogelijk mensen deze zien. Een goede reclame kan er namelijk voor zorgen dat je bedrijf meer naamsbekend krijgt. Door meer naamsbekendheid te maken kan je ook meer omzet draaien. Het is daarom van groot belang dat je reclame aankomt bij je doelgroep. Om er zeker van te zijn dat dit gebeurt moet je een goede kwaliteit voice over hebben. Het inschakelen van het juiste stemmenbureau kan je hierbij helpen. Als je namelijk een professionele stemacteur huurt, kan dit het niveau van je reclame boosten. Niemand wilt naar een reclame luisteren die is ingesproken door iemand met een vervelende stem. Je wilt juist dat je reclame wordt ingesproken door een persoon met een fijne stem. Alleen dit zal ervoor zorgen dat mensen je reclame leuk vinden. En dus eerder iets bij je bedrijf zullen kopen.

stemmenbureau

Maak kennis met je stemacteur

Voordat je online een stemacteur inhuurt wil je graag weten hoe deze klinkt. Gelukkig kan je op de site van stemmenbureau Budget Voiceover eerst luisteren naar een voorproefje. Zo kan je de verschillende acteurs die hier werkzaam zijn eerst horen. Zo kan jij goed uitzoeken welke soort acteur je wilt inhuren voor welke reclame. Zo hoef jij nooit een acteur in te huren waarvan je erachter komt dat deze een vervelende stem heeft. Ook kan je op deze manier kijken of je liever een man of een vrouw je reclame laat inspreken. De ene stemacteur past namelijk veel beter bij jouw reclame dan de ander. Hier kun je alleen maar achter komen door deze eerst een keer gehoord te hebben. 

De juiste nabewerking 

Je wilt graag dat je reclame op de juiste manier wordt ingesproken. Daarom is het belangrijk dat de stemmen die worden ingesproken goed worden bewerkt. Door een stem op de juiste manier te bewerken zal deze nog beter klinken. Bij een goed stemmenbureau zal deze service al inbegrepen bij de prijs zijn. Zo ben jij er zeker van dat de stemmen op de juiste manier zijn bewerkt. Zo hoef je dit niet zelf te doen, terwijl je hier helemaal geen verstand van hebt.

De prijs per woord

Een stemmenbureau hanteert meestal dezelfde vaste prijzen. Hierbij betaal jij een starterstarief. Voor dit tarief krijg jij een bepaald aantal woorden dat wordt ingesproken door je stemacteur. Als je over dit aantal standaardwoorden heen gaat zul je per woord extra moeten betalen. Voor het inspreken van een heel groot script zal je dus meer geld kwijt zijn dan een kleine stuk tekst. De prijs die jij moet betalen per extra ingesproken wordt, hangt af van het bedrijf waar jij je voice over koopt.

Opnieuw inspreken

Het kan zo zijn dat jij niet helemaal tevreden bent met de ingesproken tekst. Gelukkig kan je bij sommige bedrijven opnieuw je tekst laten uitspreken, zonder dat je hier extra voor moet betalen. Zo ben jij er altijd zeker van dat de ingesproken tekst voldoet aan jouw gestelde eisen.