Efficiënt je voorraad beheren? Dat doe je met de voorraadbeheer software van Brincr!

logo Brincr

Het bijhouden van je voorraad kan veel tijd en energie in beslag nemen. Maar een goed beheer van je voorraad is wel essentieel om je bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen. Gelukkig is er tegenwoordig software beschikbaar die je een handje kan helpen bij het bijhouden van je voorraad. Brincr is zo’n software platform en biedt jou de mogelijkheid om efficiënter en makkelijker je voorraad te beheren zodat je je volledige kunt richten op jouw core business.

brincr software

Brincr, wat is het precies?

Brincr biedt cloud-based voorraadbeheer en orderbeheer software voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het Brincr platform integreert naadloos met online winkels zoals Shopify, WooCommerce en nog veel meer, waardoor je eenvoudig en snel je voorraad kunt bijhouden en orders kunt beheren. Het geeft je beter inzicht in je inkomsten en uitgaven, en houdt tegelijkertijd de voorraad van je fysieke winkel of warehouse bij.

Verschillende functies van Brincr

Brincr biedt tal van functies om ervoor te zorgen dat het beheren van je voorraad een eenvoudig proces wordt en blijft. Met Brincr kun je eenvoudig zien welke producten in- en uitgaan, worden geleverd of teruggebracht. Je kunt precies zien wanneer een product bijna uitverkocht is en wanneer de voorraad moet worden aangevuld. Brincr helpt bovendien de meest actuele prijzen van elk product te bewaren zodat je snel en nauwkeurig inzicht hebt in het rendement van elk product.

Automatiseer je bedrijfsproces voor meer efficiëntie

Met Brincr kun je ook orders combineren zodat het afhandelen van bestellingen makkelijker en efficiënter wordt. Het platform biedt de mogelijkheid om een orderafhandeling op te zetten vanuit je kantoor of magazijn en het exacte aantal producten in de gaten te houden en te synchroniseren met de verkoopkanalen die je gebruikt.

Integraties met e-commerce systemen

Naast de koppeling met Shopify en WooCommerce, biedt Brincr integraties met andere e-commerce systemen zoals Magento en Amazon. Die integratie zorgt ervoor dat alle informatie naadloos wordt gesynchroniseerd tussen de online winkel en het Brincr platform, waardoor je altijd up-to-date bent en je je geen zorgen hoeft te maken over afwijkende gegevens.

Waarom Brincr voor jouw bedrijf werkt?

Brincr is specifiek ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Met Brincr kun je de workflow binnen je bedrijf afstemmen op de specifieke behoeften van je bedrijf en behoud je een volledig overzicht. Het werkt eenvoudig, snel en efficiënt en geeft je realtime informatie. Brincr biedt alles-in-één oplossingen en is betaalbaar.

Of je nu een klein bedrijf runt of een grotere onderneming hebt, Brincr is een gebruiksvriendelijke software die helpt om je voorraad- en orderbeheer te optimaliseren. Door de verschillende functies van Brincr kun je snel zien welke producten op voorraad zijn, orders afhandelen en gegevens met elkaar synchroniseren. Door de integratie met e-commerce platforms is Brincr specifiek gericht op het verbeteren van de workflow binnen jouw bedrijf. Als jouw bedrijf behoefte heeft aan een efficiënt en betrouwbaar voorraadbeheer platform, dan is Brincr het juiste platform voor jou!